Nieuws

 • Corona Virus FAQ

  Veelgestelde vragen over het Coronavirus

  Lees meer
 • Corona Virus Update

  Let op: Wij zijn tijdelijk GESLOTEN tot 6 april ivm de Corona-maatregelen.

  Lees meer
Meer nieuws

Corona Virus FAQ

V: Is Palestra Sports geopend?
A: Nee, onze club is tot en met 6 april 2020 gesloten.

V: Hoe lang blijft Palestra Sports gesloten?
A: Palestra Sports informeert jou via deze website over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

V: Kan ik blijven bewegen met Palestra Sports? 
A: Jazeker! Wij waarderen jou enorm als lid van onze club en Palestra Sports is in jouw huiskamer daarom ook dichterbij dan ooit.  Vooral in deze tijd is blijven bewegen cruciaal en Palestra Sports wil zijn maatschappelijke bijdrage daar volop in blijven leveren. Om je ook buiten de club van dienst te kunnen zijn tref je hieronder diverse online mogelijkheden om verder bewegen op te pakken, via: 

Blijf in beweging via Social Media:
Check de Palestra Sports Home Workouts & Challenges op Instagram, Facebook & YouTube:

Facebook Palestra Sports Amsterdam
Facebook Palestra Sports Heiloo
Instagram Palestra Sports Amsterdam
Instagram Palestra Sports Heiloo
You Tube Palestra Sports

Exclusieve Palestra Sports Facebook Community (voor leden)
Wil je nóg meer exclusiviteit en bijv. fitness-schema's, online coaching,  en/of de mogelijkheid om met ook andere leden van Palestra Sports in een besloten omgeving jouw Corona-ervaringen te delen? Word dan lid van onze (besloten) Palestra Sports Community op Facebook. Deze community is exclusief voor leden.

Palestra Sports Facebook Community Amsterdam
Palestra Sports Facebook Community Heiloo

Blijf in beweging met FitSnacks.TV (exclusief voor leden!)
Daarnaast zijn wij gestart met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. 

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video's te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.
Lees hier meer over de activatie van jouw exclusieve FitSnacks.TV account 

V: Heb ik recht op compensatie?
A: Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden. Door de sluiting van Palestra Sports is een situatie ontstaan die voor jou en voor ons heel vervelend is. Wij rekenen daarom op jouw solidariteit en vertrouwen, die we met de jaren samen hebben opgebouwd. Bovendien zijn we er van overtuigd dat deze uitdagende periode ons sterker zal maken en ons meer zal samenbrengen. 

Wij stellen je daarom graag 2 opties ter compensatie voor om jou tegemoet te komen en die ook voor ons een steun zouden betekenen:

1.    GUN HET ONS! 
In moeilijke tijden rekenen we op jouw solidariteit en samenwerking. Palestra Sports heeft jou als klant in de voorbije jaren maximaal geholpen om het beste uit jezelf te halen. Ook nu doen we daar ons uiterste best voor door het aanbieden van thuis-trainingen via onze online workouts, challenges, community en diverse fitness-platforms. Jij bent een tevreden klant en jij gunt ons nu in deze crisistijd jouw lidmaatschap. Wij zijn jou daarvoor heel erg dankbaar! Je hoeft verder niets te ondernemen. Je blijft de Palestra Sports familie 100% steunen.

2.    Tegoed
Wanneer deze crisis achter de rug is, ook al zou deze nog langer duren dan 6 april, kunnen wij na afloop gezamenlijk de balans opmaken en komen wij met een compensatie voor de “verloren” tijd. Dat houdt in dat de geleden schade per lid wordt bekeken. Dit is maatwerk. Je bent je geld echt niet kwijt, maar spaart het op. Je betaalde contributie zal worden omgezet in een tegoed. Dit tegoed kun je later in het jaar gebruiken voor jezelf en/of voor iemand anders: 

•    voor jezelf: sessie(s) Personal Training (PT30 of reguliere PT)
•    voor jezelf: gebruik eenmalig 1 maand voor een vakantie-bevriezing
•    Geef (een deel van) je tegoed cadeau: 
•    geef 1 maand sporten cadeau aan iemand 
•    geef een 8-weken-start-campagne cadeau aan iemand
En wie weet wat voor alternatieven we de komende tijd nog bedenken. 

Je kan je tegoed gebruiken voor verschillende combinaties van bovengenoemde mogelijkheden tot je tegoed 'op' is.  Dit tegoed kan je in het gehele jaar 2020 gebruiken.

Na de her-opening van Palestra Sports kan je ons via e-mail laten weten of jij gebruik wil maken van jouw persoonlijke tegoed. Palestra Sports informeert jou dan over de mogelijkheden en voorwaarden om jouw spaartegoed zo goed mogelijk vorm te geven. Want dit is maatwerk. 

Op deze manier proberen we de balans weer recht te trekken en proberen wij op alle fronten onze verantwoordelijkheid te nemen. Wij hopen te kunnen rekenen op jouw begrip en steun. 


V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege Covid-19 (Corona-virus)?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde voorwaarden als voorheen van toepassing.


V: Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen. We proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn door het aanbieden van online workouts, fitness-schema's, gratis voedingsbegeleiding & challenges via onze social media en online fitnessplatforms (zie ook boven).


V: Ik wil graag opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor een opzegging van je lidmaatschap zijn dezelfde voorwaarden als voorheen van toepassing.


V: Op internet (o.a. Consuwijzer) staat dat ik recht heb op compensatie voor de tijd dat ik geen gebruik kan maken van mijn abonnement. Klopt dat?
A: Je kan wel degelijk gebruik maken van je abonnement. We bieden iedereen online workouts, fitness-schema's, gratis voedingsbegeleiding & challenges via onze social media en online fitness platforms (zie ook boven). Er is dus geen sprake van dat u niet gebruik kunt maken van uw abonnement. Bovendien bieden wij compensatie. Zie daarvoor de vraag: 'Heb ik recht op compensatie?'.


V: Ik betaal abonnementsgeld terwijl ik niet kan sporten, klopt dat?
A: Ja, we zijn ons bewust van het feit dat de sluiting van de fysieke locatie van Palestra Sports niet ideaal is. Daarom bieden wij onze leden online workouts, fitness-schema's, gratis voedingsbegeleiding & challenges via onze social media en online fitnessplatforms (zie ook boven).


V: Nog meer vragen?
A: Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Onze deuren zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je heel veel succes met in beweging  blijven. Wij danken je nogmaals voor je vertrouwen en begrip en hopen dat jij de Palestra Sports familie 100% blijft steunen.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!


Team Palestra Sports

#supportyourlocalclub

Nieuws

 • Corona Virus FAQ

  Veelgestelde vragen over het Coronavirus

  Lees meer
 • Corona Virus Update

  Let op: Wij zijn tijdelijk GESLOTEN tot 6 april ivm de Corona-maatregelen.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Palestra Sports Amsterdam
Marius Bauerstraat 233 a+b
1062AK Amsterdam

020 - 615 03 14
 • Doorlopende korting Amsterdam

  € 5 p/m korting in Amsterdam

  Nieuw bij Palestra Sports in Amsterdam! Ontvang € 5,00 korting per maand met de Amsterdamse Stadspas!

  Lees meer
 • Gratis Proefweek

  Gratis Proefweek

  Maak gratis kennis met Palestra Sports. Vraag een Gratis Proefweek aan!

  Lees meer
 • Lidmaatschapstest

  Lidmaatschapstest

  Palestra Sports biedt de oplossing voor iedere doelstelling! Maar welk lidmaatschap past het beste bij jou? Daar kun je achter komen via de lidmaatschapstest. 

  Lees meer
 • Gratis Consult

  Gratis Consult

  Heb je fysieke klachten of moet je herstellen van een blessure? Vraag een Gratis Consult aan!

  Lees meer
 • Elly

  "Bij Palestra voel ik mij thuis. Ik vind de persoonlijke coaching erg prettig..."

  Elly