Nieuws

 • Sport Meetingpoint Heiloo

  Wethouder Rob Opdam open Sport Meetingpoint

  Lees meer
 • De Barre workout is booming!

  De Barre workout is booming! Topmodellen zweren al jaren bij Barre vanwege he...

  Lees meer
Meer nieuws

Sam van der Steen

Hooii, mijn naam is Sam van der Steen. 
Ik ben 24 jaar en werk bij Palestra voornamelijk als fitness coach en geef hier en daar nog wel eens een groepsles. Ook sta ik elke woensdag ochtend achter de balie.

Nadat ik 2 jaar stage heb gelopen bij Palestra, ga ik nu al mijn 2e jaar in als werknemer! Om af te studeren moest ik een aantal examens Palestra afronden. Ik ben daarom Palestra en vooral Erik dankbaar voor het behalen van mijn studie. Ik zou het anderen dan ook zeker aanraden om hier stage te komen lopen. Je leert veel en ik werk hier nog steeds met veel plezier.

Mijn belangrijkste doel is om mijn klanten tevreden te houden en hun doelen stapsgewijs te behalen. Iedereen heeft zijn ups en downs. Om iedereen gemotiveerd te houden is het voor mij erg belangrijk om goed contact te houden met mijn klanten. Mensen helpen met afvallen vind ik voornamelijk leuk om te doen, omdat ik zelf vroeger zwaar overgewicht heb gehad.

Ik ben elke doordeweekse dag bij Palestra te vinden! 
Wil jij dat ik jou ga helpen? Aarzel dan niet en spreek mij aan of bel naar Palestra en vraag of ik jou mag helpen! Tot snel

Nieuws

 • Sport Meetingpoint Heiloo

  Wethouder Rob Opdam open Sport Meetingpoint

  Lees meer
 • De Barre workout is booming!

  De Barre workout is booming! Topmodellen zweren al jaren bij Barre vanwege he...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Palestra Sports Amsterdam
Marius Bauerstraat 233 a+b
1062AK Amsterdam

020 - 615 03 14
 • Jeugdfonds Sport

  Klik hier voor meer informatie

  Klik hier voor meer inform
 • Doorlopende korting Amsterdam

  € 5 p/m korting in Amsterdam

  Nieuw bij Palestra Sports in Amsterdam! Ontvang € 5,00 korting per maand met de Amsterdamse Stadspas!

  Lees meer
 • Gratis Consult

  Gratis Consult

  Heb je fysieke klachten of moet je herstellen van een blessure? Vraag een Gratis Consult aan!

  Lees meer
 • Elly

  "Bij Palestra voel ik mij thuis. Ik vind de persoonlijke coaching erg prettig..."

  Elly
 • "Bij Palestra binnen stappen voelt als thuis komen bij mijn familie. Erg gezellige en persoonlijke sportschool. "

  Samantha