Nieuws

 • Sport Meetingpoint Heiloo

  Wethouder Rob Opdam open Sport Meetingpoint

  Lees meer
 • De Barre workout is booming!

  De Barre workout is booming! Topmodellen zweren al jaren bij Barre vanwege he...

  Lees meer
Meer nieuws

Succesverhaal Lourens

Ik heb de afgelopen 5 schooljaren steeds geprobeerd om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Dit deed ik door vanaf september 3 keer per week te sporten en een beetje op mijn voeding te letten. Dat hield ik dan steeds vol tot de feestmaand december ("In januari pak ik het wel weer op"). Dan was ik zo'n 4 tot 5 kilo afgevallen, die er in januari alweer aanzaten. Jaar op jaar deed ik pogingen, maar met gebrek aan motivatie, kennis over mijn voeding en een stok achter de deur!

Totdat ik dit jaar meedeed met X-FITTT bij Palestra Sports. Wat een ongelooflijk verschil! Dit zijn een paar van mijn ervaringen:

1- Door niet alleen te sporten heb je een gezamenlijke motivatie en kun je elkaar pushen nog iets meer te geven.

2 - Door niet alleen te sporten heb je 2x per week 1 uur een zo efficient mogelijke workout. Als ik alleen train, betrap ik mezelf erop dat ik tussen 2 oefeningen gewoon 5 minuten zit te dagdromen.

3 - Door persoonlijke begeleiding van je trainers word je continu uitgedaagd en extra gemotiveerd. Zij zijn tevens de stok achter de deur die ik persoonlijk nodig heb. Ook hun wekelijkse feedback op mijn voeding was leerzaam.

4 - Door het gebruik van de Food App werd ik persoonlijk extra gemotiveerd. De grafische weergave van je eiwitten, vetten, koolhydraten en totale calorien maakt het tot een soort spelletje. Ik was fanatiek om elke dag de ideale balans (score) te halen met mijn voeding.

5 - Als je vanaf het begin start met consequent je ingredienten wegen, bijhouden, en die App onder de knie krijgen, leer je heel veel.

Ik ben niet van plan om voor de rest van mijn leven calorien te tellen, maar ik heb daar nu zoveel over geleerd dat ik me nu wel bewust van hoeveel bepaalde ingredienten meewegen en wat gezondere alternatieven zijn. Ik ben met het X-FITTT programma 15 kg in 12 weken afgevallen! Dit dankzij mijn trainers Erik en Sam en mijn food-Appje. Die app blijf ik voorlopig gebruiken. Ik heb me ook aangemeld voor de komende X-FITTT in januari, dit keer om me meer te gaan focussen op conditie en spieropbouw. Zie ik jou daar? Dan kunnen we elkaar pushen om het maximale eruit te halen :). Lourens van der Zwaag (21 jr) Inmiddels 16,5kg afgevallen!

 

Nieuws

 • Sport Meetingpoint Heiloo

  Wethouder Rob Opdam open Sport Meetingpoint

  Lees meer
 • De Barre workout is booming!

  De Barre workout is booming! Topmodellen zweren al jaren bij Barre vanwege he...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Palestra Sports Amsterdam
Marius Bauerstraat 233 a+b
1062AK Amsterdam

020 - 615 03 14
 • Jeugdfonds Sport

  Klik hier voor meer informatie

  Klik hier voor meer inform
 • Doorlopende korting Amsterdam

  € 5 p/m korting in Amsterdam

  Nieuw bij Palestra Sports in Amsterdam! Ontvang € 5,00 korting per maand met de Amsterdamse Stadspas!

  Lees meer
 • Gratis Consult

  Gratis Consult

  Heb je fysieke klachten of moet je herstellen van een blessure? Vraag een Gratis Consult aan!

  Lees meer
 • Elly

  "Bij Palestra voel ik mij thuis. Ik vind de persoonlijke coaching erg prettig..."

  Elly
 • "Bij Palestra binnen stappen voelt als thuis komen bij mijn familie. Erg gezellige en persoonlijke sportschool. "

  Samantha